SolĚliciti informaciˇ
Ado Cerramientos Metßlicos
Fabricants i instalĚladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbÓ i Senyalitzaciˇ viÓria.
contacte
castellÓ
angles
italiÓ
franšes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Pilones escamotejables > Pilones semiautomátiques

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

Les pilones semiautomàtiques es recomanen per a aquells llocs on el pas de vehicles sigui inferior a 50 vehicles diaris. Aquestes pilones són d'un funcionament senzill, mitjançant una clau que desbloqueja el pany. Un cop desbloquejat el pany, la pilona puja automàticament gràcies a un pistó de gas.

Com a fabricants de pilones semiautomàtiques, disposem d'una gran varietat de models (consulteu les mesures estàndard). Adaptem les nostres pilones semiautomàtiques segons les necessitats de l'obra o instal·lació. Disposem de diferents mesures, diàmetres, gruixos, acabats i dissenys.

pilones fc barcelona

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE AUSTRALASIA

Pilones escamotejables semiautomÓtiques de gamma alta (amb calaix perdut) de gran resistència als impactes i actes vandàlics. Ideals per a ajuntaments, consolats, bancs,...
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en acer electrosoldado d'altíssima robustesa, calaix perdut d'acer galvanitzat plegable més marc.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE ESCANDINAVIA

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma mitjana (amb calaix perdut) ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilona construïda amb estructura tubular, xassís i guies construïdes en perfileries d'acer d'alta robustesa, calaix perdut d'acer galvanitzat més marc.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE USA

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma alta (amb calaix perdut) per a ús intensiu, de grans dimensions, gran resistència als impactes i actes vandàlics. Ideals per a ajuntaments, consolats, bancs...
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en acer electro soldat d'altíssima robustesa, motor hidràulic, calaix perdut d'acer galvanitzat amb marc.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE UAE

Pilones escamotejables semiautomÓtiques de gamma econ˛mica, ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE CANADÁ

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma econòmica, ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE BENELUX

Pilones escamotejables semiautomÓtiques de gamma mitjana-alta, ideals per a aquells llocs que requereixen una elevada resistència als impactes.
Pilonas construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES S╚RIE REINO UNIDO

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma econòmica (amb calaix perdut), ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes. Les pilones estan construïdes amb estructura tubular, amb xassís fabricat en ferro galvanitzat en calent.

MANIOBRA D'ACCIONAMENT DE LES PILONES SEMIAUTOM└TIQUES

Baixada: Introduint i girant la clau subministrada, permet que pressionant la part superior de la pilona pugui descendir bloqueandose en el terra automàticament.

baixada manual de la pilona

Pujada: Introduint i girant la clau subministrada es desbloqueja el sistema d'ancoratge permetent que la pilona torni a emergir sola i bloquejant-se de nou en la posicición alta.

pilona escamoteable manual subida

SERVEI TÈCNIC I POSTVENDA DE PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

Comptem amb un departament tècnic per donar servei i suport a les instal·lacions de totes les comunitats i províncies. Som fabricants i instal·ladors de pilones automàtiques i semiautomàtiques. Les nostres pilones s'envien amb un kit de fàcil instal·lació i amb instruccions de muntatge.

Oferim serveis de pilones automàtiques i semiautomàtiques a totes les comunitats i províncies, incloent instal·lació, manteniment, preus, pressupostos, fabricació a mida i substitucions a les següents localitzacions: A Corunya, Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Barcelona, Bizkaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Huelva, Osca, Illes Balears, Jaén, Lleó, Lleida, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Orense, Palència, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Segòvia, Sevilla, Sòria, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Terol, Toledo, València, Valladolid, Zamora i Saragossa.

Oferta de pilones automàtiques, pivots semiautomàtics, pilones amovibles, pilones escamotejables automàtiques, control d'accessos, lectura de matrícules, comandaments a distància, instal·ladors de pilones automàtiques, pilones retràctils, pilones extraïbles, pilones telescòpiques, manteniment, pivots automàtics, carrers, parcs, ajuntaments, zones públiques, pneumàtiques, autòmats, PLC, Siemens, centrals de control, llaços magnètics, detectors de presència, pilones escamotejables automàtiques, pilones automàtiques d'acer inoxidable, pilones automàtiques de seguretat, pilones automàtiques antialunizaje, pilones escamotejables automàtiques antirrobari, pilones semiautomàtiques, pilones de ferro automàtiques i bolards semiautomàtics.

Sota comanda, podem fabricar pilones semiautomàtiques i automàtiques segons les necessitats del client, adaptant-nos a tot tipus de dissenys, mides i gruixos necessaris.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Ind˙stria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y se˝alizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Ind˙stria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y se˝alizacion vial