Solˇliciti informaciķ
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instalˇladors de pilones
automātiques, bancs, fonts,...
Experts en mobiliari urbā.
contacte
com arribar
Empresa
Catalegs
castellā
angles
italiā
franįes
castellā
angles
italiā
franįes
cercador
ofertes bardissa i bruc zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Pilones escamotejables > Pilones semiautomátiques

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

Les pilones semiautomàtiques es recomanen per a aquells llocs en què el pas de vehicles sigui inferior a 50 vehicles diaris, pilonas de fàcil funcionament mitjançant una clau que desbloqueja el pany, una vegada desbloquejada el pany la pilona puja automàticament per mitjà d'un pistó a gas.

Al ser fabricantes de pilones semiautomàtiques disposem d'una gran varietat de models (consultar mesures estàndard), adaptem les nostres pilones semiautomàtiques a les necessitats de l'obra / instal·lació. Com a fabricants de pilones semiautomàtiques, disposem de diferents mesures, diàmetres, gruixos, acabats i dissenys...

pilones fc barcelona

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE AUSTRALASIA

Pilones escamotejables semiautomātiques de gamma alta (amb calaix perdut) de gran resistència als impactes i actes vandàlics. Ideals per a ajuntaments, consolats, bancs,...
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en acer electrosoldado d'altíssima robustesa, calaix perdut d'acer galvanitzat plegable més marc.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE ESCANDINAVIA

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma mitjana (amb calaix perdut) ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilona construïda amb estructura tubular, xassís i guies construïdes en perfileries d'acer d'alta robustesa, calaix perdut d'acer galvanitzat més marc.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE USA

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma alta (amb calaix perdut) per a ús intensiu, de grans dimensions, gran resistència als impactes i actes vandàlics. Ideals per a ajuntaments, consolats, bancs...
Bolardos construïts amb estructura tubular, xassís construït en acer electro soldat d'altíssima robustesa, motor hidràulic, calaix perdut d'acer galvanitzat més marc.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE UAE

Pilones escamotejables semiautomātiques de gamma econōmica, ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE CANADÁ

Pilones escamotejables semiautomàtiques de gamma econòmica, ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilones construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE BENELUX

Pilones escamotejables semiautomātiques de gamma mitjana-alta, ideals per a aquells llocs que requereixen una elevada resistència als impactes.
Pilonas construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES SERIE REINO UNIDO

Pilonas escamoteables semiautomātiques de gamma econōmica (amb calaix perdut), ideals per a aquells llocs que no requereixin una elevada resistència als impactes.
Pilonas construïdes amb estructura tubular, xassís construït en ferro galvanitzat en calent.

MANIOBRA D'ACCIONAMENT DE LES PILONES SEMIAUTOMĀTIQUES

Baixada: Introduint i girant la clau subministrada, permet que pressionant la part superior de la pilona pugui descendir bloqueandose en el terra automàticament.

baixada manual de la pilona

Pujada: Introduint i girant la clau subministrada es desbloqueja el sistema d'ancoratge permetent que la pilona torni a emergir sola i bloquejant-se de nou en la posicición alta.

pilona escamoteable manual subida

SERVEI TÈCNIC I POSTVENDA DE PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

Comptem amb un departament tècnic per a donar servei i suport en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies, som fabricadores i instal·ladors de pilones automàtiques i semiautomàtiques. Nostres pilones s'envien amb un kit de fàcil instal·lació i amb instruccions de muntatge.

Donem servei de pilones automàtiques i semiautomàtiques en totes les comunitats i províncies, instal·ladors, manteniment, preus, pressupostos, fabricació a mesura i substitucions: la Corunya, Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Barcelona, Bizkaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Huelva, Osca, Illes Balears, Jaén, Lleó, Lleida, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Orense, Palència, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Segòvia, Sevilla, Sòria, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Terol, Toledo, València, Valladolid, Zamora i Saragossa.

Pilones Automàtiques, pivots semiautomàtics, pilona automàtica, semiautomàtica, pilona amovible, pilones escamotejables automàtiques, pilonas escamotejables automàtiques, control d'accessos, lectura de matrícula, comandaments a distància, instal·ladors pilonas automàtiques, pilonas retràctils, pilonas extraïbles, pilonas telescòpiques, manteniment, pivots automàtics, pilons automàtics, carrers, parcs, ajuntaments, zones públiques, pneumàtiques, preus, pressupost, autòmats, PLC, Siemens, central de control, llaç magnètic, detector de presència, pilonas escamoteables automàtiques, pilons automàtics, pivots automàtics, pilona automàtica acer inoxidable, pilonas automàtiques de seguretat, pilonas automàtiques antialunizaje, pilonas escamoteables automàtiques antirobatori, pilonas semiautomàtics, pilona de ferro automàtica, bolardo semiautomàtic.

Sota comanda podem fabricar pilonas semiautomàtiques i automàtiques segons necessitats client, adaptant-nos a tota mena de dissenys, mesures i gruixos que el client necessiti.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y seņalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y seņalizacion vial