Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Pilones / bol·lards de seguretat

PILONES / BOL·LARDS DE SEGURETAT

Pilones / bol·lards de seguretat anti-alunizatge fabricades en ferro o acer inoxidable, fixes, extreïbles o telescòpiques. Pilones de seguretat ideals per a locals comercials a peu de carrer per evitar l'alunizatge de vehicles.

Diversos models de pilones segons les necessitats del client.

alunizatge tenda luxe
reparacio pilones mont blanc

Els robatoris mitjançant el mètode d'alunizatge són una pràctica habitual en botigues d'alta costura, joieries, rellotgeries, centres comercials, bancs, magatzems, estancs, fàbriques,...

El sistema més adequat per evitar els alunizatges és la instal·lació de pilones de seguretat fixes, extreïbles o telescòpiques.

Disposem d'una gran varietat de bolards de seguretat per evitar atacs terroristes o alunizatges.

eviti robatoris i alunizatges amb pilones de seguretat eviti robatoris i alunizatges amb pilones de seguretat
Alunizatge tenda de luxe a Barcelona.

PILONES / BOL·LARDS ANTIALUNIZATGE FIXOS

Pilones fixes de seguretat anti-alunizatge d'acer inoxidable o ferro, ideals per a locals comercials a peu de carrer per evitar l'alunizatge de vehicles en els locals comercials.

PILONES / BOL·LARDS ANTIALUNIZATGE EXTRAÏBLES

Pilona de seguretat anti-alunizatge d'acer inoxidable o ferro extreïbles, ideals per a locals comercials a peu de carrer per evitar l'alunizatge de vehicles en aquests.

PILONES / BOL·LARDS ANTIALUNIZATGE ESCAMOTEJABLES

Pilones escamotejables de seguretat anti-alunizatge d'acer inoxidable o ferro extreïbles, ideals per a locals comercials a peu de carrer per evitar l'alunizatge de vehicles en aquests.

ALTRES SISTEMES ANTIALUNIZATGE

MODELS DE PILONES I BOL·LARDS DE SEGURETAT

Pilones de seguretat fixes o extreïbles de ferro o acer inoxidable. Pilones amb els dissenys més actuals, adaptables a tot tipus d'entorns. Sota comanda, hi ha la possibilitat de personalitzar els pilones. Muntatge de pilones encastades de gran resistència i durabilitat.

PILONES I BOL·LARDS DE SEGURETAT FIXES

Aquestes pilones i bol·lards de seguretat anti-alunizatge estan fabricades en ferro o acer inoxidable, i estan encastades al formigó al nivell de la base de fixació (part inferior) i reforçades al seu interior amb formigó o barres de ferro.
La resistència a l'impacte dels xocs per a aquests productes depèn, de fet, de la qualitat de l'ancoratge al terra i del material de la pilona o del pal.

PILONES I BOL·LARDS DE SEGURETAT EXTREÏBLES

Aquestes pilones i bol·lards de seguretat anti-alunizatge estan fabricades en ferro o acer inoxidable, i tenen la base encastada al formigó al nivell de la base de fixació (part inferior) i la pilona es pot extreure mitjançant una clau.
La resistència a l'impacte dels xocs per a aquests productes depèn, de fet, de la qualitat de l'ancoratge al terra i del material de la pilona o del pal.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial