Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
buscador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Pilones flexibles de gran resistència

PILONES FLEXIBLES DE POLIURETÀ D'ALTA RESISTÈNCIA

Per tal de millorar les nostres pilones flexibles de poliuretà A-Resist , el nostre departament d'R+D ha millorat la formulació de les pilones flexibles, aconseguint unes pilones flexibles de poliuretà de més qualitat i resistència, anomenades A-FLEX / A-BLEN.

Les pilones/bolards flexibles després de rebre un impacte tornen a la seva forma i posició original superant una flexió de 2000 cicles a 90º sense que aparegui cap raja ni deformació. Sent una pilona/bolard pràcticament indestructible.

pilones flexibles A-Flex pilones flexibles A-Flex DT pilones flexibles A-Flex DT carril bici pilones flexibles A-Flex Leds pilones flexibles A-Blen pilones flexibles A-Blen DT pilones flexibles A-Blen TT pilones flexibles Road
pilona flexible A-Flex dt diàmetre 80

PILONES FLEXIBLES DE POLIURETÀ A-FLEX

Pilones flexibles fixes o extraïbles A-FLEX per delimitar vies de circulació, carrils bici, aparcaments o simplement per protegir espais que no estan autoritzats pel pas de vehicles.

PILONES FLEXIBLES DE POLIURETÀ A-FLEX DT

Pilones flexibles fixes o extraïbles A-FLEX DT (doble cinta reflectant) per delimitar vies de circulació, carrils bici, aparcaments o simplement per protegir espais no autoritzats al pas dels vehicles.

PILONES FLEXIBLES A-FLEX DT PER CARRILS BICI

Pilones flexibles A-FLEX DT carril bici (doble fresat i dues tires reflectants) en color granat ideals per delimitar carrils bici protegint els ciclistes i els vianants.

PILONES FLEXIBLES LLUMINOSES DE POLIURETÀ A-FLEX LEDS

Pilones flexibles lluminoses fixes o extraïbles A-Flex amb leds per millorar la visibilitat de les vies urbanes, delimitar vies de circulació, carrils bici, aparcaments o simplement per protegir espais que no estan autoritzats per el pas de vehicles.

PILONES FLEXIBLES DE POLIURETÀ A-BLEN

Pilones flexibles extraïbles A-Blen amb cargol inferior. Pilones ideals per delimitar vies de circulació, carrils bici, aparcaments o simplement per protegir espais que no són autoritzats al pas de vehicles.

PILONES / POSTES DELIMITADORS FLEXIBLES ROAD

Pilones / postes delimitadors flexibles Road ideals per a carreteres i control de trànsit que en cas d'impacte el pal torna a la seva posició original.

MODELS DE PILONES FLEXIBLES

Pilones fixes de plàstic de poliuretà. Pilones amb dissenys actuals adaptables a tota mena d'entorns. Sota comanda possibilitat de personalització de pilones. Muntatge de pilones encastades o mitjançant tacs metàl·lics segons model.

PILONES FLEXIBLES FIXES

Aquestes pilones flexibles, estan fabricades en plàstic de poliuretà de gran resistència i flexibilitat,... estan encastades al formigó a nivell de la base de fixació (part inferior).

PILONES PER INSTAL·LAR AMB TACS METÀL·LICS

Les pilones pilones flexibles per instal·lar, estan concebudes per ser muntades en superfície amb cargols de fixació a terra. Són ideals per a les instal·lacions d'últim minut i per als llocs que no permeten la menor excavació.

PILONES FLEXIBLES EXTRAÏBLES

Aquestes pilones flexibles, estan fabricades en plàstic poliuretà de gran resistència i flexibilitat,... amb base de plàstic negra i tapa superior abatible, la base s'encasta al formigó i la pilona es pot extreure o bloquejar mitjançant clau triangular.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial