Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de closos,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i senyalització viària.
contacto
com arribar
Empresa
castellà
angles
italià
françes
angles
italià
françes
castellà
cercador
Índex > Empresa > Borsa de treball

BORSA DE TREBALL - DEMANDA D'OCUPACIÓ

Disposem d'unes àmplies ofertes de treball i ocupació per a diverses àrees de la nostra empresa situada a Badalona: es requereixen manyans, muntadors, soldadors, tècnics automatismes, reparadors de portes enrotllables, encarregat de muntadors, coordinessis de grup, dissenyadors de pàgines web, comercials, administratius, etc.

Ado Cerramientos Metálicos SA és una empresa en contínua expansió i ràpid creixement. És per això que ens trobem en la cerca permanent de professionals.

Si creu que el seu perfil professional pot encaixar amb el de Ado Cerramientos Metálicos SA no dubti a deixar-nos les seves dades:

borsa de treball

OFERTES D'OCUPACIÓ A BADALONA (BARCELONA)

Instal·lador / reparador
de portes i automatismes:

Operari per a realitzar instal·lacions i reparacions d'automatismes: portes, motors, barreres, pilones automàtiques, controls d'accessos,...
Tindrà a la seva disposició un vehicle d'empresa i el material necessari per a fer els treballs.

Operari taller:

Operari especialitzat en l'ús de plegadora, cisalla i màquina de tallin.

Personal de taller.
Manyà soldador en
ferro i acer inoxidable:

Per a la nostra fàbrica de Badalona es requereix manyà experimentat en ferro i acer inoxidable per a la fabricació de mobiliari urbà, tanques, portes, reixes, baranes,... productes varis de ferro o acer inoxidable a mesura.
Important disposar de la formació en prevenció de riscos (8/20/60H).

Personal de taller.
Magatzem:

Per a la nostra fàbrica de Badalona es requereix mosso de magatzem per a la recepció i preparació de material. Important disposar de carnet de torero.

Personal de taller.
Operari per a robot
de soldadura:

Per a la nostra fàbrica de Badalona es requereix operari per a portar i programar treballs amb robot de soldadura (Fanuc Arc Mat 100 o 120i de 6 eixos) nocions de soldadura i robòtica per a la fabricació de mobiliari urbà, tanques, portes, reixes, baranes,... productes varis de ferro o acer inoxidable a mesura.

Coordinador de
muntatges / operaris

Es requereix persona amb experiència en la coordinació de personal d'obres per a coordinar els muntatges diaris dels operaris, així com control en taller dels productes a muntar.

Tècnic comercial de
serralleria i portes:

Es requereixen comercials per a tècnic-comercial per al seu departament d'obres-serralleria.
Especialitzat en obres de serralleria entre les seves funcions es troba visitar a client, presa de mesures, realització de pressupostos i comandes, seguiment d'obra fins al seu lliurament. Es requereix disposar d'experiència en el càlcul de pressupostos de serralleria i tancaments metàl·lics.
Es requereix persona amb capacitat de resolució i bona comunicadora.

Comercial de
mobiliari urbà:

Es requereix persona amb experiència en la venda de mobiliari urbà. Tasques a realitzar: Realització de pressupostos, assessorar i captació de clients, realitzar visites, prendre mesures,... Es valoraran idiomes i experiència en vendes.

Administratiu/a
comercial:

Es requereix administratiu/a comercial per al seu departament comercial.
Entre les seves funcions es troba el contacte amb clients, realització de pressupostos i comandes, seguiment dels processos de lliurament del material.
Imprescindible experiència en departament comercial i el tracte directe amb el públic. Es valorarà idiomes.
Es necessita persona amb capacitat de resolució i bona comunicació.

Administratiu/a
gestió de deute:

Es requereix administratiu per a la realització de factures, control de deute amb clients i tasques de comptabilitat. Es valorarà experiència en lloc similar.

Tècnic amb Autocad:

Es requereix tècnic amb Autocad, per a departament de disseny i producció. Les seves principals tasques seran la realització de dibuixos tècnics de mobiliari urbà i serralleria, fulles de fabricació, càlcul de costos, pressupostos i gestió de compres. Imprescindible nivell alt de Autocad, es valorarà experiència en lloc similar.

Dissenyador/a pàgines web:

Es requereix dissenyador/a de pàgines web amb experiència en la creació de pàgines web (html i css) i disseny gràfic. Alt domini de Photoshop, Dreamweaver, Prestahop i WordPress. Presencial.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial