Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
angles
italià
françes
castellà
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Índex > Empresa > Borsa de treball

BORSA DE TREBALL - DEMANDA D'OCUPACIÓ

Disposem d'unes àmplies ofertes de treball i ocupació per a diverses àrees de la nostra empresa situada a Badalona: es requereixen manyans, muntadors, soldadors, tècnics automatismes, reparadors de portes enrotllables, encarregat de muntadors, coordinessis de grup, dissenyadors de pàgines web, comercials, administratius, etc.

Ado Cerramientos Metálicos SA és una empresa en contínua expansió i ràpid creixement. És per això que ens trobem en la cerca permanent de professionals.

Si creu que el seu perfil professional pot encaixar amb el de Ado Cerramientos Metálicos SA no dubti a deixar-nos les seves dades:

borsa de treball

OFERTES DE TREBALL A BADALONA (BARCELONA)

Administratiu de compres
control de costos:

Administratiu de compres i control de costos sota la supervisió del responsable d'administració del taller. Feina administrativa per al control de costos. Alimentació de dades al sistema. Recerca de proveïdors. Elaboració d'ordres de compra, gestió de comandes. Seguiment de lliuraments. Es requereixen coneixements avançats d'Excel, Word i Access. Es valorarà l'experiència en el sector. Es precisa una persona resolutiva, organitzada, responsable, dinàmica i amb capacitat per al treball en equip.

Tècnic comercial
tancaments
metàl·lics d'obra:

Es requereix un Tècnic comercial per al departament d'obres especialitzat en obres de tancaments metàl·lics, tanques, etc., realitzant visites a clients, presa de mesures, elaboració de pressupostos i comandes amb el posterior seguiment de l'obra fins a la seva entrega final. Es requereixen coneixements avançats d'Excel i Word, valorant-se l'experiència en el sector i acostumada a l'elaboració de pressupostos. Es precisa una persona resolutiva, organitzada, responsable, dinàmica i amb capacitat per al treball en equip.

Tècnic de portes
i automatismes:

Es requereix un tècnic de portes i automatismes per al departament tècnic a Badalona, amb coneixements en electricitat i serralleria. Especialitzat en obres d'automatismes. Entre les seves funcions es troba la visita als clients, la presa de mesures, l'elaboració de pressupostos i comandes, el seguiment de l'obra fins a la seva entrega. Es requereix experiència en el càlcul de pressupostos de portes i automatismes. Es precisa una persona amb capacitat de resolució i comunicació.

Paleta:

Es requereix operari paleta amb experiència en treballs de paleta. Les tasques a realitzar seran la instal·lació i reparació de productes de mobiliari urbà, automatismes, tancaments... Tindrà a la seva disposició un vehicle d'empresa i el material necessari per a fer els treballs.

Muntador de tanques:

Es requereixen operaris muntadors de tanques amb experiència en muntatge en tot tipus de tanques en obra. Les tasques a realitzar seran la instal·lació i reparació de portes i tanques en l'àrea de Catalunya. Tindran a la seva disposició vehicles de l'empresa i el material necessari per realitzar els treballs.

Tècnic comercial de
serralleria i portes. 

Es requereixen comercials per al departament tècnic-comercial de serralleria i portes a Badalona. Especialitzat en obres de serralleria, entre les seves funcions es troba la visita als clients, la presa de mesures, l'elaboració de pressupostos i comandes, el seguiment de l'obra fins a la seva entrega. Es requereix experiència en el càlcul de pressupostos de serralleria i tanques metàl·liques. Es precisa una persona amb capacitat de resolució i comunicació.

Instal·lador / reparador de portes i automatismes.

Operari per realitzar instal·lacions i reparacions d'automatismes: portes, motors, barreres, Pilones automàtics, controls d'accés,... Tindrà a la seva disposició un vehicle d'empresa i el material necessari per realitzar les tasques.

Comercial de
mobiliari urbà:

Es requereix una persona amb experiència en la venda de mobiliari urbà. Tasques a realitzar: Realització de pressupostos, assessorament i captació de clients, realitzar visites, prendre mesures,... Es valoraran idiomes i experiència en vendes.

Tècnic amb Autocad:

Es precisa tècnic amb Autocad, per departament de disseny i producció. Les seves principals tasques seran la realització de dibuixos tècnics de mobiliari urbà i cerralleria, fulls de fabricació, càlcul de costos, pressupostos i gestió de compres. Imprescindible nivell alt d'Autocad, es valorarà experiència en lloc similar.
ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial