Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà

MOBILIARI URBÀ

Fabricants de mobiliari urbà

Ado és una empresa especialitzada en la fabricació de Mobiliari Urbà de qualitat fabricat en el nostre taller de Badalona (pilones fixes, extraïbles, automàtiques, papereres, jardineres, fonts, bancs, baranes, bandes reductores de velocitat, cons,...). Som fabricats i podem adaptar la nostra producció a les necessitats del client, dissenyar-los els seus productes de mobiliari urbà a mida. Dissenyem i fabriquem el mobiliari urbà per a l'espai públics de qualitat.


El mobiliari urbà (a vegades dit també elements urbans) és el conjunt d'objectes i peces d'equipament instal·lats en la via pública per a diversos propòsits. En aquest conjunt s'inclouen bancs, baranes urbanes, papereres, barreres de trànsit, pilones, fonts urbanes, jardineres, aparca patinets, separadors vials, entre altres. Generalment són instal·lats pels ajuntaments per a l'ús del veïnat, o bé per a comunitats de veïns o particulars. El disseny del mobiliari urbà influeix en la seguretat del carrer, l'accessibilitat i el vandalisme. Disposem d'una gran varietat de productes de mobiliari urbà exterior. Ado dissenya, fabrica, exporta i ven mobiliari urbà de qualitat per tot el món.

Instal·ladors de mobiliari urbà

Realitzem instal·lacions i muntatges de tota mena de mobiliari urbà des de 1975 per a empreses públiques, privades o particulars (ajuntaments, constructores, comunitats de veïns,..). Instal·lem pilones automàtiques, controls d'accessos, bancs, papereres, fonts urbanes, pilones fixes o extraïbles, pilones de seguretat, barreres manuals, balises lluminoses, separadors vials, baranes urbanes, ...ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial