Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà>Pilones semiflexibles A-ECO

PILONES SEMIFLEXIBLES POLIPROPILÈ A-ECO (models patentats)

Les pilones / bol·lards semi-flexibles A-ECO estan fabricades amb un material plàstic que els atorga una flexibilitat limitada. En cas d'impacte, i sense perdre la seva flexibilitat, la pilona torna a la seva posició original sense deformació.

pilones bol·lards flexibles a-eco pilones bol·lards flexibles a-eco dt pilones bol·lards flexibles a-eco leds pilones bol·lards semiflexibles a-blen pilones bol·lards semiflexibles a-blen dt
bolard semiflexible a-eco

PILONES / BOL·LARDS SEMIFLEXIBLES DE POLIPROPILÉ A-ECO

Pilones / bol·lards semiflexibles fixos o extensibles A-ECO, per delimitar vies de circulació, carrils bici, espais d'aparcament o simplement per protegir espais on no es permet el pas de vehicles.

PILONES / BOL·LARDS SEMIFLEXIBLES A-ECO DT

Pilones / bol·lards semiflexibles fixos o extensibles A-ECO DT, per delimitar vies de circulació, carrils bici, espais d'aparcament o simplement per protegir espais on no es permet el pas de vehicles.

PILONES SEMIFLEXIBLES lluminoses DE POLIPROPILÈ A-ECO LED

Pilones / bol·lards lluminosos fixos o extensibles semiflexibles A-Eco amb leds per millorar la visibilitat de les vies urbanes, delimitar vies de circulació, carrils bici, espais d'aparcament o simplement per protegir espais on no es permet el pas de vehicles.

PILONES SEMIFLEXIBLES DE POLIPROPILÈ A-BLEN ECO

Pilones / bol·lards semiflexibles Extraïbles A-Blen ECO amb cargol inferior. Pilones semiflexibles amb una, dues o tres tires reflectants ideals per delimitar vies de circulació, carrils bici, espais d'aparcament o simplement per protegir espais on no es permet el pas de vehicles.

MODELS DE PILONES I BOL·LARDS SEMIFLEXIBLES

Pilones fixes de plàstic polipropilè. Pilones amb els dissenys més actuals, adaptables a tot tipus d'entorns. Sota comanda, hi ha la possibilitat de personalitzar els pilones. El muntatge dels pilones pot ser amb encastament o mitjançant tacs metàl·lics segons el model.

PILONES / BOL·LARDS SEMIFLEXIBLES FIXOS

Aquestes pilones / bol·lards semiflexibles estan fabricades en plàstic polipropilè de flexibilitat limitada i s'encasten en el formigó a nivell de la base de fixació (part inferior).

PILONES A INSTAL·LAR AMB TACS METÀL·LICS

Les pilones / bol·lards semiflexibles a instal·lar estan dissenyades per ser muntades a la superfície amb cargols de fixació al terra. Són ideals per a les instal·lacions "d'últim minut" i per als llocs que no permeten cap excavació.

PILONES / BOL·LARDS FLEXIBLES EXTREBLES

Aquestes pilones / bol·lards flexibles estan fabricades en plàstic polipropilè de gran resistència i flexibilitat, amb una base de plàstic negra i una tapa superior abatible. La base s'encasta en el formigó i la pilona es pot extreure o bloquejar mitjançant una clau triangular.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial