Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
cercador
ofertes bardissa i bruc zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Pilones automàtiques / semiautomàtiques

PILONES AUTOMÀTIQUES / SEMIAUTOMÀTIQUES

Fabriquem una àmplia gamma de pilones escamotejables automàtiques i pilones escamotejables semiautomàtiques. Disposem d'una àmplia gamma de models de pilones automàtiques, podent triar materials (ferro galvanitzat en calent, ferro lacat, acer inoxidable,...), acabats, fresats, corones lluminoses de LEDs, logotips, claus de seguretat,...

Les pilones tenen diferents usos, per aquest motiu us aconsellem que ens indiqui l'ús o la finalitat per a la qual necessiteu les pilones. El nostre departament tècnic us assessorarà perquè adquiriu el producte que millor s'adapti a les vostres necessitats.

Les pilones automàtiques i semiautomàtiques permeten protegir, delimitar i controlar els entorns públics o privats.

  • Públics: control de trànsit de vehicles i vianants, nuclis urbans, zones per a vianants, carrils reservats a serveis públics, mercats, places, pàrquings públics...

  • Privats: pàrquings, empreses, comunitats, zones industrials, bancs, ambaixades, prefectures de policia, joieries, comerços, bases militars, botigues de luxe, centres comercials...
pilona automatica seguretat

PILONES AUTOMATIQUES, SEMIAUTOMÀTIQUES I ACCESSORIS

PILONES AUTOMATIQUES

La pilona automàtica descendeix del terra en menys de 3 segons (regulable segons model i altura), podent dirigir la pilona mitjançant comandaments a distància, targetes de proximitat, Tags, teclats numèrics, controls horaris,... Deixant la via lliure i pujant després del pas del vehicle.

El sistema de la pilona és d'un gran facilitat d'utilització i les seves aplicacions són múltiples. Les pilonas permeten controlar l'accés d'una urbanització privada, d'una empresa, d'un carrer, o respondre les necessitats de les ciutats en matèria de gestió tècnica centralitzada d'una zona a distància..

pilona escamotejable automatica inoxidable

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

Les pilones semiautomàtiques es recomanen per a aquells llocs en què el pas de vehicles sigui inferior a 50 vehicles diaris, pilonas de fàcil funcionament mitjançant una clau que desbloqueja el pany, una vegada desbloquejat el pany, la pilona puja automàticament per mitjà d'un pistó a gas.
Pilona recomanable per a tots aquells llocs que no requereixen moltes obertures diàries, ideals per a protecció antivandalica.

pilona escamoteable semiautomatica ferro

BLOQUEJADORS DE CARRETERES / ROAD BLOCKERS

Les plataformes motoritzades (bloquejadors de carretera o Road blockers), utilitzen el moviment electrohidràulic i estan disponibles en dues dureses mecàniques diferents i amb diferents longituds.

Plataformes motoritzades d'alt nivell de protecció antiterrorista.

road blocker seguretat antialunizatje

ADAPTACIÓ A INSTAL·LACIONS DE PILONES D'ALTRES FABRICANTS

Adaptem les nostres pilonas escamoteables automàtiques i semiautomàtiques als calaixos perduts / xassis ja existents en obra, evitant així costosos treballs d'obra de paleta. Les reduïdes dimensions dels nostres xassis permeten pràcticament adaptar nostres pilonas a tots els calaixos perduts del mercat.

adaptació a instal·lacions de pilones d'altres fabricants

DETECTOR SONOR VEHICLES

Detector sonor de vehicles d'emergència que permet l'entrada a vehicles de bombers, ambulàncies, policia... sense necessitat de detenir-se.

Detectors sonors de vehicles ideals per a instal·lar al costat de nostres pilonas automàtiques i / o barreres automàtiques.

detector sonor de vehicles d'emergència

PILONES ESCAMOTEJABLES A MIDA

Pilones escamoteables automàtiques o semiautomàtiques construïdes en ferro, acer inoxidable o acer corten segons disseny del client.

Fabricació pròpia de les pilones podent triar gruixos xapa, dimensions i forma d'aquestes.

pilona disseny especial

PILONES ESCAMOTEJABLES GRADIENTS

Pilonas escamotejables gradientes según pendiente o desnivel de la calle.

Som fabricadors i podem adaptar la pilona segons la inclinació del terreny.

pilona acabat gradient

CORONES LLUMINOSES DE LEDS ALTA LLUMINOSITAT

Corona lluminosa dinàmica, ideal per a tots aquells llocs que el client necessiti una pilona altament decorativa, la corona permet canvis intensitat i color (vermell, verd, taronja, blau, blanc, violeta...) segons programació sol·licitada per client (ej: canvis de color cada 10 minuts) podent combinar pilonas fixes amb corona i automàtiques, aconseguint així uns efectes visuals i decoratius que afavoreixen a la seguretat i el disseny de l'entron on s'instal·len.

detall corona lluminosa de leds

PERSONALITZACIÓ I GRAVATS DE PILONAS

Com a fabricants podem personalitzar totes nostres pilonas (escamotejables semiautomàtiques, automàtiques, abatibles, extraibles, fixes) amb l'escut, logo o text que necessiti el client.

gravat en pilona escamotejable

PALS CONTROLADORS D'ACCESSOS

Pals controladors d'accessos construïts en ferro lacat al forn color gris estàndard (altres colors a triar) o acer inoxidable. Diversos models a triar amb personalització de sistemes d'obertura i indicadors lluminosos informatius segons necessitat del client.

poste control accessos pilones

CENTRALITZACIÓ DE CONTROLADORS D'ACCESSOS

Control d'accessos capaç de controlar diferents pilones centralitzant tota la gestió d'aquestes des d'una sola aplicació. Cada control de pilona podrà incloure diferents dispositius com a cambres, lectors de matricules, lectors de proximitat o ràdio i sistemes de interfonía. Aquest programari ens permet tenir control de cadascun dels accessos centralitzant en un sol punt. Evitant la redundància de dades i la repetició de la creació dels perfils en cada punt de control.

centralització control accessos

SERVEI TÈCNIC I POSTVENDA PILONES AUTOMÀTIQUES

Comptem amb un departament tècnic per a donar servei i suport en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies, som fabricadores i instal·ladors de pilones automàtiques. Les nostres pilones s'envien amb un kit de fàcil instal·lació i amb instruccions de muntatge.

Donem servei de pilones automàtiques i semiautomàtiques en totes les comunitats i províncies, instal·ladors, manteniment, preus, pressupostos, fabricació a mesura i substitucions: la Corunya, Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Barcelona, Bizkaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Huelva, Osca, Illes Balears, Jaén, Lleó, Lleida, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Orense, Palència, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Segòvia, Sevilla, Sòria, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Terol, Toledo, València, Valladolid, Zamora i Saragossa.

Pilones Automàtiques, pivots semiautomàtics, pilona automàtica, semiautomàtica, pilona amovible, pilones escamotejables automàtiques, pilones escamoteables automàtiques, control d'accessos, lectura de matrícula, comandaments a distància, instal·ladors pilonas automàtiques, pilonas retràctils, pilonas extraïbles, pilonas telescòpiques, manteniment, pivots automàtics, pilons automàtics, carrers, parcs, ajuntaments, zones públiques, pneumàtiques, preus, pressupost, autòmats, PLC, Siemens, central de control, llaç magnètic, detector de presència, pilones escamotejables automàtiques, pilons automàtics, pivots automàtics, pilona automàtica acer inoxidable, pilonas automàtiques de seguretat, pilonas automàtiques antialunizaje, pilonas escamoteables automàtiques antirobatori, pilonas semiautomàtics, bolardos de seguretat, pilona de ferro automàtica, bolardo semiautomàtic.

Sota comanda podem fabricar pilonas semiautomàtiques i automàtiques segons necessitats client, adaptant-nos a tota mena de dissenys, mesures i gruixos que el client necessiti.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial