Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Pilones automàtiques / semiautomàtiques

PILONES AUTOMÀTIQUES / SEMIAUTOMÀTIQUES

Fabriquem una àmplia gamma de pilones escamotejables automàtiques i pilones escamotejables semiautomàtiques. Disposem d'una àmplia gamma de models de pilones automàtiques, on podeu escollir entre materials com ferro galvanitzat en calent, ferro lacat, acer inoxidable, acabats, fresats, corones lluminoses de LEDs, logotips, claus de seguretat...

Les pilones tenen diferents usos, per això us aconsellem que ens indiqueu l'ús o la finalitat per a la qual necessiteu la pilona. El nostre departament tècnic us assessorarà perquè adquiriu el producte que millor s'adapti a les vostres necessitats.

Els pilons automàtics i semiautomàtics permeten protegir, delimitar i controlar els entorns públics o privats.

  • Públics: control de trànsit de vehicles i vianants, nuclis urbans, zones per a vianants, carrils reservats a serveis públics, mercats, places, pàrquings públics...

  • Privats: pàrquings, empreses, comunitats, zones industrials, bancs, ambaixades, prefectures de policia, joieries, comerços, bases militars, botigues de luxe, centres comercials...
pilona automatica seguretat

PILONES AUTOMÀTIQUES, SEMIAUTOMÀTIQUES I ACCESSORIS

PILONES AUTOMÀTIQUES

La pilona automàtica descendeix del terra en menys de 3 segons (regulable segons model i altura), podent dirigir la pilona mitjançant comandaments a distància, targetes de proximitat, Tags, teclats numèrics, controls horaris,... Deixant la via lliure i pujant després del pas del vehicle.

El sistema de la pilona és d'un gran facilitat d'utilització i les seves aplicacions són múltiples. Les pilonas permeten controlar l'accés d'una urbanització privada, d'una empresa, d'un carrer, o respondre les necessitats de les ciutats en matèria de gestió tècnica centralitzada d'una zona a distància..

pilona escamotejable automatica inoxidable

PILONES SEMIAUTOMÀTIQUES

Les pilones semiautomàtiques es recomanen per a aquells llocs en què el pas de vehicles sigui inferior a 50 vehicles diaris. Són pilones de fàcil funcionament mitjançant una clau que desbloqueja el pany. Un cop desbloquejat el pany, la pilona puja automàticament mitjançant un pistó a gas.

Aquest tipus de pilona és recomanable per a tots aquells llocs que no requereixen moltes obertures diàries, sent ideals per a la protecció antivandalica.

pilona escamoteable semiautomatica ferro

BLOQUEJADORS DE CARRETERES / ROAD BLOCKERS

Les plataformes motoritzades (bloquejadors de carretera o Road blockers), utilitzen el moviment electrohidràulic i estan disponibles en dues dureses mecàniques diferents i amb diferents longituds.

Plataformes motoritzades d'alt nivell de protecció antiterrorista.

road blocker seguretat antialunizatje

ADAPTACIÓ A INSTAL·LACIONS DE PILONES D'ALTRES FABRICANTS

Adaptem les nostres pilones escamotejables automàtiques i semiautomàtiques als caixons perduts o xassís ja existents a l'obra, evitant així costosos treballs d'obra de paleta. Les reduïdes dimensions dels nostres xassís permeten adaptar pràcticament les nostres pilones a tots els caixons perduts del mercat.

adaptació a instal·lacions de pilones d'altres fabricants

DETECTOR SONOR VEHICLES

Detector sonor de vehicles d'emergència que permet l'entrada a vehicles de bombers, ambulàncies, policia... sense necessitat de detenir-se.

Els detectors sonors de vehicles són ideals per a ser instal·lats al costat de les nostres pilones automàtiques i/o barreres automàtiques.

detector sonor de vehicles d'emergència

PILONES ESCAMOTEJABLES A MIDA

Pilones escamotejables automàtiques o semiautomàtiques construïdes en ferro, acer inoxidable o acer corten segons el disseny del client.

Fabricació pròpia de les pilones, permetent triar gruixos de xapa, dimensions i forma d'aquestes

pilona disseny especial

PILONES ESCAMOTEJABLES GRADIENTS

Pilones escamotejables gradients segons la pendent o desnivell del carrer.

Som fabricants i podem adaptar la pilona segons la inclinació del terreny.

pilona acabat gradient

CORONES LLUMINOSES DE LEDS ALTA LLUMINOSITAT

Corona lluminosa dinàmica, ideal per a tots aquells llocs on el client necessiti una pilona altament decorativa. La corona permet canvis d'intensitat i color (vermell, verd, taronja, blau, blanc, violeta...) segons la programació sol·licitada pel client (per exemple: canvis de color cada 10 minuts). Es pot combinar amb pilones fixes i automàtiques, aconseguint així uns efectes visuals i decoratius que afavoreixen la seguretat i el disseny de l'entorn on s'instal·len.

detall corona lluminosa de leds

PERSONALITZACIÓ I GRAVATS DE PILONES

Com a fabricants podem personalitzar totes nostres pilones (escamotejables semiautomàtiques, automàtiques, abatibles, extraibles, fixes) amb l'escut, logo o text que necessiti el client.

gravat en pilona escamotejable

PALS CONTROLADORS D'ACCÉS

Pals controladors d'accés construïts en ferro lacat al forn color gris estàndard (altres colors a triar) o acer inoxidable. Ofereixem diversos models amb la possibilitat de personalitzar els sistemes d'obertura i els indicadors lluminosos informatius segons les necessitats del client.

poste control accessos pilones

CENTRALITZACIÓ DE CONTROLADORS D'ACCESSOS

Control d'accés capaç de gestionar diferents pilones, centralitzant tota la gestió des d'una sola aplicació. Cada control de pilona pot incloure diversos dispositius, com ara càmeres, lectors de matrícules, lectors de proximitat o ràdio, i sistemes d'interfonia. Aquest programari ens permet tenir el control de cada accés centralitzat en un sol punt, evitant la redundància de dades i la necessitat de crear perfils en cada punt de control.

centralització control accessos

SERVEI TÈCNIC I POSTVENDA PILONES AUTOMÀTIQUES

Comptem amb un departament tècnic per a oferir servei i suport en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies. Som fabricants i instal·ladors de pilones automàtiques. Les nostres pilones s'envien amb un kit de fàcil instal·lació i instruccions de muntatge.

Oferim serveis d'instal·lació, manteniment, preus, pressupostos, fabricació a mida i substitucions de pilones automàtiques i semiautomàtiques a tot el territori nacional, incloent: La Corunya, Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Barcelona, Bizkaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Huelva, Osca, Illes Balears, Jaén, Lleó, Lleida, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Orense, Palència, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Segòvia, Sevilla, Sòria, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Terol, Toledo, València, Valladolid, Zamora i Saragossa.

Oferim una àmplia gamma de productes, incloent pilones automàtiques, pilones semiautomàtiques, pilones escamotejables, control d'accés, lectura de matrícules, comandaments a distància i més. Els nostres serveis inclouen la fabricació sota comanda de pilones segons les necessitats del client, adaptant-nos a tot tipus de dissenys, mides i gruixos.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial