Sol·liciti informació
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instal·ladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbà i Senyalització viària.
contacte
castellà
angles
italià
françes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Mobiliari urbà > Jardineres > Hidrojardineres amb aïllament tèrmic

HIDROJARDINERES / TESTES D'AUTORREG

jardinera a mida

hidrojardinera

Si el client ho requereix modifiquem les nostres jardineres estàndards a sistema d' hidrojardineres / testos d'autoreg incorporant un sistema de reg hidrològic amb l'objectiu de reduir el volum d'aigua i reduir-ne la freqüència.

El sistema de reg ecològic per a hidrojardineres és una solució innovadora i sostenible que s'està convertint en l'elecció preferida per tenir cura de plantes en espais públics i privats.

Aquest sistema es basa en el principi de capil·laritat on una làmina perforada separa la hidrojardinera en dos compartiments: l'inferior per acumular l'aigua i el superior per als substrats i les plantes. L'aigua es diposita a la cavitat inferior mitjançant la filtració de l'aigua de pluja o mitjançant un conducte d'entrada d'aigua per al reg. Gràcies a la capil·laritat, el substrat de la zona inferior absorbeix l'aigua del dipòsit mitjançant unes metxes, mantenint la terra humida en tot moment. D'aquesta manera, s'evita el malbaratament d'aigua i es promou un reg eficient que permet estalviar fins a un 70% d'aigua en comparació amb altres sistemes de reg.

A més, el sistema de reg ecològic per a hidrojardineres inclou orificis d'expulsió d'aigua que controlen la quantitat d'aigua que es diposita a la hidrojardinera, cosa que ajuda a evitar possibles putrefaccions de l'aigua estancada. Així mateix, incorpora un sensor de nivell d'aigua per verificar la necessitat de reg i microfiltres a l'entrada d'aigua de reg per evitar l'entrada de residus al conducte i al dipòsit. Aquest sistema de reg ecològic és ideal tant per a ús públic com privat, i té l'avantatge de reduir el consum d'aigua, la freqüència del reg, captar l'aigua de la pluja i mantenir el grau d'humitat òptim del substrat. tradueix en un menor cost de manteniment i una major cura del medi ambient. En resum, el sistema de reg ecològic per a hidrojardineres és una solució eficient i sostenible per a la cura de les plantes a qualsevol entorn.

Les hidrojardineres disposen d'un aljub inferior que emmagatzema l'aigua , que disposa d'una placa separadora perforada amb unes metxes que succionen l'aigua per capil·laritat, disposa d'uns conductes de ventilació del dipòsit que emergeixen per sobre del nivell superior de la terra, evitant així la putrefacció de laigua. Disposa de boca per omplir el dipòsit.

 

MODELS DE JARDINERES ADAPTABLES A HIDROJARDINERES / AUTORREG

QUÈ ÉS UNA HIDROJARDINERA O JARDINERA AUTORREG?

Una hidrojardinera o jardinera d'autoreg són una jardineres amb sistema de reg automàtic. Contenen un dipòsit estanc on s'emmagatzema l'aigua que permet utilitzar a les plantes la quantitat d'aigua necessària a través de la metxa d'absorció.

Les hidrojardineres ens ajuden a reduir volum d'aigua i freqüència al regat de les plantes. Les hidrojardineres o jardineres autorreg estan dissenyades i pensades perquè les plantes disposin de l'aigua necessària entre regat i regat.

Com a fabricants de jardineres exteriors, podem adaptar les nostres jardineres a hidrojardineres o testos d'autorreg segons necessitats del client, totes les nostres jardineres estan fabricades en ferro, acer corten o fusta (segons model).

Jardineres exteriors amb autorreg de dissenys moderns i innovadors. Hidrojardineres Ideals per instal·lar tot tipus d'ambients i espais públics: jardins, parcs, col·legis...

Consulteu amb els nostres tècnics comercials perquè us assessorin sobre les jardineres que s'adapten millor a les vostres necessitats.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y señalizacion vial