Solˇliciti informaciķ
Ado Cerramientos Metálicos
Fabricants i instalˇladors de tancaments,
serralleria, portes, automatismes,...
Mobiliari urbā i Senyalitzaciķ viāria.
contacte
castellā
angles
italiā
franįes
cercador
zona outlet
xarxes socials Pinterest Ado a Linkedin Ado a Instagram Ado a Facebook Ado a Youtube Ado a Twitter Ado a Flickr

bolsa de trabajo

entrar al blog
Inici > Automatismes > Centralitaciķ d'accessos urbans

CENTRALITZACIĶ D'ACCESSOS URBANS

control accessos pilones control accessos control accessos

Controls d'accessos per a entorns urbans gestionats per pilones automàtiques.

Control d'accessos capaç de controlar diferents pilones centralitzant-ne tota la gestió des d'una sola aplicació. Cada control de pilona podrà incloure diferents dispositius com ara càmeres, lectors de matrícules, lectors de proximitat o ràdio i sistemes d'interfonia. Aquest programari ens permet tenir control de cadascun dels accessos centralitzant-lo en un sol punt. Evitant la redundància de dades i la repetició de la creació dels perfils a cada punt de control.

Característiques :

  • Control accessos: és capaç de controlar i registrar els accessos dels usuaris mitjançant qualsevol dispositiu com a targetes, tags, comandament. El funcionament serà tant local com en línia, en cas de no existir connexió entre el sistema de control accessos i el servidor on està instal·lat el programari continuarà funcionant de forma autònoma en mode local fins a restablir la connexió amb el servidor.
  • Reconeixement de matrícules: aquest sistema ens permet gestionar els usuaris als quals assignem les matrícules dels seus vehicles, el control assignarà automàticament les matrícules introduïdes als sistemes de reconeixement de matrícules situats als punts de control.
  • Cambra perimetral de vigilància: podem gestionar una infinitat de càmeres segons necessitats de la instal·lació, podent visualitzar qualsevol dels punts de control en temps real.
  • Interfonia i càmera de visió personal: interfonia a través de comunicació TCP/IP que permet fer una comunicació entre cadascun dels punts de control i el centre de control on està instal·lat el control d'accessos. El sistema d'intèrfon permet fer una càmera de visió personal de la persona que està fent la trucada.
  • Monitorització del dispositiu de tancament:  a cada punt del control disposarem d'un PLC que ens indiqués l'estat de la pilona. En tot moment podrem visualitzar l'estat de cada punt, coneixent si està obert, tancat, en moviment... També podrem saber si es troba en estat d'error per revisar-ne el funcionament.

El control d'accessos crear grups d'usuaris assignant horaris a través dels punts de control, podent ser diferents per a cada dia de la setmana i fins i tot podent afegir un horari diferent per als dies festius.

Podem crear rellotges setmanals per a obertura o bloqueig de les pilones. Aquests rellotges els podem aplicar en hores de càrrega i descàrrega o bloqueig de la pilona automàtica com ara fires locals realitzades els caps de setmana.

Productes relacionats:

mando a distancia parking
Comandaments a distāncia
tarjetas proximidad
Targetes de proximitat
lector de tarjetas
Lector de targetes proximitat
sistema apertura larga distancia
Sistemes d'obertura TAG
apertura pilona via gsm
Sistemes d'obertura GSM
sistema de apertura de puertas bluetooth
Sistemes d'obertura Bluetooth BLUEKEY
sistemas de apertura puerta garaje wi fi
Sistema obertura porta garatge Wi-Fi
llavero proximidad
Clauers de proximitat
teclados numericos
Teclats numčrics
botoneras y pulsadores
Botoneres i polsadors
sistemas apertura con llave
Sistemes d'obertura
amb clau
Interfono GSM apertura mediante telefono fijo o movil GSM
Interfon obertura GSM

SERVEI TČCNIC I VENDA DE SISTEMES CENTRALITZACIĶ ACCESSOS URBANS

Comptem amb un departament tčcnic per donar servei i assessorament a les instalˇlacions, som fabricants de tot tipus de sistemes de centralitzaciķ accessos urbans per a pilones automātiques o barreres pārquing. Consulteu amb els nostres tčcnics comercials perquč us assessorin sobre sistemes de centralitzaciķ d'accessos que s'adaptin millor a les vostres necessitats.ado condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies condiciones de venta nota legal politica de privacidad cookies
logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y seņalizacion vial


logo ado

c/ Acer 37-43. 08915 Badalona.
c/ Indústria 173. 08025 Barcelona.

descargar catalogo mobiliario urbano y seņalizacion vial